Myramaza preberie k životu každú suchú pleť

Príroda je univerzálna liečiteľka 

Púštna rastlina Myrothamnus  Flabellifolia hoci pod páľavou slnka v púšti vyschne, pri troške vlahy sa znovu spamätá a dokáže znovu ožiť a to isté urobí aj s našou pleťou, ak sa jej extrakt zakomponuje do prírodného krému.

Prečo do prírodného? Pretože bežne predajné krémy s dlhou trvanlivosťou sú konzervované chemicky a vďaka chemickým prísadám všetky prírodné látky okamžite strácajú účinnosť.

Kľúčová aktívna látka Myramaze dokáže až na 48 hodín doslova vybalansovať dehydratovanú a stresovanú pokožku. Myramaze nie je len tak obyčajnou hydratačnou zložkou. Jej tajomstvo tkvie v extrakte rastliny Myrothamnus  Flabellifolia, ktorá dokáže prežiť doslova vlastnú smrť vysušením. Tento rastlinný zázrak, hoci je vysušený púštnym slnkom, dokáže pri troške vlahy znovu ožiť. Tuto vlastnosť preberá v určitom procese i jej extrakt, vďaka ktorému sú kožné bunky chránené pred deštrukčným vplyvom dehydratácie.

Sérum či krém, v ktorom je zakomponovaná aktívna látka Myramaze sú vhodné v podstate pre každý typ pleti, ktorá je stresovaná a dehydratovaná. Preto je ideálna pre všetkých, ktorí pracujú v klimatizovaných kanceláriách, alebo aj napríklad ako prevencia pred letom. V lietadlách ako je známe, je veľmi suchý vzduch a naša pleť tam doslova trpí.

Myramaze vám regeneruje a posilňuje pleť, rehydratuje vašu pokožku, má antioxidačné účinky, revitalizuje citlivú pokožku a viditeľne zlepšuje textúru každej pleti.

Mnoho žien je presvedčených, že majú enormne citlivú pleť. Pravda je však taká, že pleť trpí nedostatkom vlhkosti a je dehydratovaná. Príčin môže byť viac, jednou z nich je aj najrozšírenejší fakt, že klasicky zabúdame piť vodu počas dňa.

Ak sa chystáte na dovolenku, nezabudnite si pribaliť jedinečné sérum či krém obsahujúci Myramaze. Táto aktívna látka je vhodná do všetkých opaľovacích krémov a rovnako je vhodná aj pre mužov.

Ak sa rozhodnete vyskúšať tento púštny zázrak, s objednávkou neváhajte, leto je za dverami.

 

Pridaj komentár