Bylinkárium

Najcennejšou hodnotou je zdravie, tú spoznáme, až keď nás začnú trápiť rôzne choroby.

Nikdy nie je neskoro začať dôverovať Matke Prírode, dáva všetko potrebné na udržanie dobrého zdravia. Ak žijeme v súlade s ňou, nemôžeme ochorieť.

Každá choroba vzniká z nesprávneho stravovania. Úraz nie je choroba, hoci nepozornosť úzko súvisí so zaneseným telom. Bylinky dokážu človeka vyliečiť, ak dlhoročné nánosy toxínov vopred odstránime prírodnou cestou. V detoxikovanom tele bylinky účinkujú ohromnou silou, v tele plnom toxických nánosov sa zázraky nekonajú.

Toxíny sa v tele nahromadia z nestrávených, nevylúčených zvyškov neprirodzených jedál a chemických liekov, ktoré sa zbierali už od detstva. Ochorenie je snahou tela vylúčiť odpad, hlien a toxické látky. Nie choroba, ale telo je tým, čo sa musí vyliečiť, musí byť očistené a oslobodené od jedov.

Prežité roky a stratené príležitosti sa vrátiť nedajú, zdravie áno za predpokladu, že sa vzdáte starých návykov a nahradíte ich novými. Len prianie zdravie nevráti, tu funguje odhodlaný zámer pevného zdravia a vedieť, ako na to. Preto máte aj túto knihu v rukách, ktorá vás určite usmerní na ceste navrátenia zdravia.

Kniha je jedinečná v tom, že okrem popisu liečivých účinkov obsahuje aj bylinkové recepty.

Cena: 13,-€ + poštovné a balné

Objednávky: vesti@vesti.sk, 0907 565356