Konjunkcia Slnko-Saturn vo Vodnárovi a protesty farmárov

Východná astrológia považuje Saturn za planétu farmárov a robotníkov, Slnko reprezentuje vládnucu triedu.

V Európskej únii už istý čas prebiehajú veľké protesty nespokojných farmárov. Vstup Marsu do Kozorožca 6.2 a nepriaznivá kombinácia Slnka a Saturnu 13.2 to ešte umocní. Európski farmári z Nemecka, Španielska, Francie, Talianska a Belgicka protestujú proti svojim vládam a environmentálnej politike Európskej únie, ktorá nepriaznivo ovplyvňuje ich prácu a kvôli rastúcim nákladom na poľnohospodárstvo. Vzali traktory do hlavných miest svojich krajín a v uliciach protestujú proti vládam kvôli ekonomickým stratám. Protesty avizovali i ďalšie štáty vrátane Slovenska, ale napr. aj India.

Politika Európskej únie na znižovanie emisií skleníkových plynov a prebiehajúca vojna na Ukrajine od februára 2022 spôsobila, že náklady na hnojivá, močovinu, dopravu, energie, zvýšenie ceny práce spôsobili európskym farmárom obrovské straty. Zima bude zrejme trvať o čosi dlhšie pre konjunkciu Slnka a Saturnu vo vzdušnom Vodnárovi, môžu prísť i studené vetry a neobvyklé zrážky, ktoré spôsobia škody.

Ešte sa to zhorší

Agitácia farmárov vo svete spôsobí mnohým vládam veľké bolesti hlavy ešte  nasledujúcich 30 dní. Ak vlády nedokážu riešiť starosti farmárov, neskôr v apríli keď dôjde ku konjunkcii Marsu a Saturnu vo Vodnárovi sa protesty poľnohospodárov môžu zmeniť až na násilné v mnohých mestách Európy ale i sveta.