Spejeme k 3. svetovej vojne?

Ľudí odjakživa fascinovali proroci. Výnimočných bolo však málo – Nostradamus, Baba Vanga sú zvučné mená, pomerne presné videnia mal aj Edgar Cayce, zameriaval sa skôr na liečenie ľudí a ich diagnózy. Menej známym, o to úspešnejším je Alois Irlmaier. Predpovedal vojnu v Kosove, aj nálety na svoju vlasť. Považuje sa za jedného z najpresnejších jasnovidcov 20. stor.,mnohé z jeho proroctiev sa naplnili.

Kto bol Alois Irlmaier

Narodil sa v Hornom Bavorsku v r. 1894 a vyrastal v jednoduchých pomeroch. Už ako malý chlapec objavil svoj talent na hľadanie vodných žíl. S pribúdajúcim vekom rástli Irlmaierove jasnovidecké schopnosti.

Počas 2. sv. vojny vyvolal rozruch, keď presne opísal miesta, kam budú neskôr dopadať bomby, čím zachránil mnoho životov. Prezradil miesto pobytu nezvestných vojakov. Pri pohľade na ich foto hneď vedel, či sú nažive alebo už mŕtvi. V r. 1947 – 1957 opakovane opisoval blížiacu sa katastrofu: 3. svetová vojna bola bezprostredná a s ňou „ničivé jadrové a chemické útoky“.

Po vojne úspešne riešil prípady vrážd a dosiahol výslnie. Pomáhal riešiť krádeže a na hnev zlodejov prezradil, kde je ukrytá korisť. Pred domom skoro ráno čakalo 70 ľudí, ktorí dúfali v informácie. Bystrý pes musel byť v strehu, aby zabránil vstupu ľudí na pozemok.

Potvrdené predpovede

Výskumníci proroctiev považujú niektoré jeho predpovede za pravdivé. Napríklad jeho proroctvá o prevratoch vo východnej Európe a vojne v Kosove boli preukázateľne správne. „Na východe je stále veľká zmena. Nedeje sa to rýchlo a pred nami budú najrôznejšie boje, ale príde to,“ povedal Irlmaier. Veštec videl zmenu vo východnej Európe v rokoch 1989 až 1991 už v r. 1949.

Alois Irlmaier predpovedal inauguráciu Baracka Obamu za prezidenta USA. Povedal: „Čierni, ktorí boli dlho v prachu, budú mať moc.“ V čase predpovede v 50. rokoch boli USA stále prísne segregované. Černošského prezidenta bolo vtedy ťažké si predstaviť.

Bojové drony a smartfóny

Jeho predpovede sa týkajú aj moderných technologických zariadení, o ktorých sa v tom čase nehovorilo ani v scifi. Lietadlá bez pilotov opisuje slovami: „Z piesku africkej púšte stúpajú veľké vtáky s vajíčkami smrti bez mužov.“ Podľa súčasných interpretácií mohol jasnovidec vidieť bezpilotné drony, ktoré sa hojne používajú v prebiehajúcich vojnových konfliktoch.

V jednej predpovedi opisuje hranatú vec podobnú škatuľke cigariet, ktorá sa používa na telefonovanie. Budú v nej všetky potrebné informácie.

Požiar Notre Dame

V tej istej knihe je jeho predpoveď, pripomína požiar kostola Notre-Dame v Paríži v . 2019: „Veľké mesto s vysokou železnou vežou je v plameňoch. Podpálili ho vlastní ľudia, nie tí, čo pochodovali z východu. Mesto bude zrovnané so zemou. “

V skutočnosti údajne robotníci na streche parížskej katedrály porušili prísny zákaz fajčenia. Predpoveď možno interpretovať aj ako víziu nepokojov v Paríži v r. 2005, keď mladí ľudia podpaľovali autá vo francúzskej metropole. Nakoniec parížske ulice sú v poslednej dobe plné nepokojov a horia pričasto. Videl už vtedy revoltujúce žlté vesty?

Alois Irlmaier o tretej svetovej vojne

Proroctvá o 3. svetovej vojne a s tým spojená 3-dňová tma patria k najznámejším víziám Aloisa Irlmaiera: v rokoch 1947 – 1957 opakovane varoval pred veľkou katastrofou – vojnou s ničivými jadrovými útokmi, začne sa to cez noc. Príčinou má byť vražda vysokopostaveného politika na mierovej konferencii v Budapešti. Údajne tejto vražde budú predchádzať 2 úmrtia vysokopostavených osôb. Čo presne videl? „Dvaja muži zabijú tretieho vysokopostaveného človeka, zaplatili ich iní ľudia. Jeden vrah je nízky černoch, druhý je o niečo vyšší, so svetlými vlasmi. Myslím, že to bude na Balkáne, ale nemôžem to s istotou povedať. Potom Rusi cez noc zaútočia na Západ.“

Konkrétne v súvislosti s Európou videl:

  • bleskový útok, ktorý by spočiatku zasiahol Švédsko, Fínsko a Poľsko.
  • následná vojna v západných krajinách EÚ vrátane Nemecka.
  • trojdňová tma, ktorá by zasiahla Európu.
  • zemetrasenie a smrtiaci oblak žltého jedu sprevádzaný temnotou.

Nikdy nehovoril výslovne o tretej svetovej vojne – len o krátkej, prekvapivej vojne, ktorá si vyžiada mnoho obetí. Kniha „Pozri do budúcnosti“ cituje víziu vypuknutia vojny: „…….potom je prach. Jasne vidím tri čísla, dve osmičky a deväť. Neviem, čo to je a znamená to, že čas nemôžem povedať“ a dodal, že je rád, že sa toho nedožije. Podľa vlastného priznania nemohol, alebo nechcel uviesť konkrétny dátum začiatku 3. svetovej vojny.

Povedal, že v Stredozemnom mori sa zhromaždia veľké námorné sily a situácia bude veľmi napätá. Všetko odštartuje atentát na vysokého štátneho úradníka. Vznikne ničivý konflikt, ktorý sa bude šíriť veľkou rýchlosťou. Vojna bude desivá, ale pomerne rýchla. “Východom slnka prichádza vojna a ide to strašne rýchlo. Rusi tiahnu deň a noc, ich cieľom je Porýnie, kde je mnoho vysokých pecí a stojí hodne komínov. Mnoho áut zapchá ulice, ľudia budú utekať poľnými cestami. Čo na diaľniciach a rýchlostných cestách prekáža pancierovým jednotkám, je prevalcované tankami. Blízko Regensburgu nevidím už žiadny most cez Dunaj. Z veľkého Frankfurtu nezostalo takmer niť. Porýnie bude spustošené, ale viac zo vzduchu. Bleskovo prichádza pomsta cez veľkú vodu. Hneď nato napadá žltý drak Aljašku a Kanadu,“ Do Severného mora potom lietadlo zhodí bombu, ktorá zatemní nebo na tri dni. V Európe nastane zemetrasenie, budú sa rúcať budovy, nebude fungovať elektrina. Z neba začne padať žltý prach. „Kam ten prach spadne, tam všetko zomrie,“ tvrdil Irlmaier. Prach zasype i Prahu. Prežije len ten, kto sa schová v pivnici. Tento prach zabije viac ľudí, než zomrelo v oboch svetových vojnách dokopy. Zničená bude Praha, ale padne i Paríž, ktorý zapália vlastní obyvatelia. V Itálii vypukne revolúcia alebo náboženská vojna, mnoho duchovných bude povraždených, no pápežovi sa podarí utiecť za more.

Kvôli (jadrovej) vojne dôjde ku klimatickej zmene, v Európe bude panovať subtropické podnebie. Prežije veľmi málo ľudí. Na začiatku budú hladovať, potom ale začnú obrábať pôdu. Ľudia znovu veria v Boha, upnú sa k modlitbám a svoj osud zveria vyššej moci.

Podľa Irlmaiera každý, kto prežije vojnu, zažije pokojný svet, v ktorom bude Bavorsko nezávislé a bude mať kráľa. Prežijú len tí, ktorí nebudú 3 dni vychádzať von v čase, keď z neba bude padať smrtiaci žltý prach. Na koho a na čo padne prach, bude zničené. To samozrejme vyvoláva otázku, do akej miery údajný jasnovidec vo svojich víziách odrážal svoje osobné nádeje.“

Predpovede pre Nemecko a Európu

Irlmaierove predpovede sú početné, ale odborníkom v tejto oblasti je často ťažké interpretovať jeho výroky. Zvláštnosťou jeho predpovedí je, že opisujú nielen jednu udalosť, ale sled rôznych udalostí.

Hovoril napr. o tom, že do Nemecka príde veľa cudzincov, zrejme mal na mysli utečeneckú krízu. Nasledovala veľká inflácia a potom revolúcia. Možno toto vyhlásenie odkazuje na nedávnu infláciu, finančnú krízu alebo blížiaci sa finančný krach.

Proroctvá Aloisa Irlmaiera sa zaoberajú aj klimatickou krízou: Vyhlásil, že mierne zimy spôsobia výpadok úrody. Mohol poukázať na dôsledky klimatickej krízy. Hovoril, že klíma v Nemecku sa zmení tak, že by sa bude pestovať víno a tropické ovocie.

Ďalšie proroctvá

Irlmaierove proroctvá, podobne ako predpovede Baby Vangy, sú zvyčajne temné. Často ide o vojny, epidémie, nepokoje a radiáciu. Neprekvapuje, že jeho predpovede by sa mali zaoberať aj treťou svetovou vojnou. Predpovedal: „Najskôr bude veľká  prosperita. Po nej nasleduje drastická apostáza a morálna skazenosť. Do krajiny príde veľa cudzincov. Peniaze strácajú svoju hodnotu. Nastane revolúcia a útok Ruska na západnú Európu.

Spoľahlivosť predpovedí

Dar vizionárstva nedokáže hocikto zvládnuť, je viac jasnovidcov, ktorí vidia kratšie etapy budúcnosti, tu sa už dá hovoriť o pomoci iným, ak ide o nasmerovanie na správnu cestu. Jednotlivec si naozaj drží osud vo vlastných rukách.

Jasné vízie od Aloisa Irlmaiera a ostatných prorokov neponúkajú presné stopy o časoch a miestach, hoci mnohé z jeho výrokov sa dajú interpretovať ako pravdivé a niektoré z nich majú paralely s inými výrokmi jasnovidcov. Všetky proroctvá sú variantmi blížiacej sa budúcnosti, nie zaručenými udalosťami. Prostredníctvom zmien a proaktívneho konania je možné vziať osud do vlastných rúk a formovať budúcnosť pozitívnejšie.

Inou záležitosťou sú vojny, každá jedna z nich bola a je bojom o územia, suroviny, navýšenie bohatstva, ziskov, nastolenie ideológie či diktatúry. Historicky sú dielom vládcov a dnes korupčných politikov hájacich cudzie záujmy korporácií, možno aj globálneho prediktora. Bohužiaľ nikomu z nich nezáleží na životoch bežných ľudí a pokojne prelejú cudziu krv. Situácia v ktorej sme, štvavá politika sankcií, neustále dodávky zbraní, nedodržiavanie dohôd, odmietanie diplomatických jednaní skutočne môžu naplniť temné proroctvá, je to len otázka času.