Moje knihy
Kontakt

Daniela Paculíková

vesti@vesti.sk
0907 56 53 56

Facebook

Warning: file_get_contents(http://publicite.baoyam.com/snipet.php?xqh=sqdhdsqd4FGT5TG56HY657&zgsnb=45TY5YY65YH65H65UYU666VY65778712GD66DDFR&lang=fr&snip=fctSnipetsLinks) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/html/vesti.sk/public_html/wp-content/plugins/facebook-likebox-widget/facebook-likebox-widget.php on line 94

Vône priťahujúce financie

Pozvite do svojho života viac hojnosti pomocou niektorej z uvedených magických vôní 

Vôňa má magickú silu, môže pozdvihnúť, inšpirovať alebo vás dostať do nálady lásky. Pracuje na úrovni vibrácií, aby pomohla manifestovať vaše zámery. Aj preto sa kadidlo používa už tisíce rokov s rôzne stanoveným účelom. Vedome využívajte silu niektorej z deviatich vôní, ktorá vám najviac vyhovuje, najlepšie spaľovaním vo forme kadidla a do svojho života pozvite viac peňazí. Či už dávate prednosť kužeľom, tyčinkám či kadidlu v prášku alebo uprednostníte prírodné éterické oleje (umelé nemajú žiadnu magickú silu) nasledujúcich 9 vôní vám pomôže zvýšiť vašu prosperitu a privolať viac peňazí do života.

Spaľujte jednu z týchto vôní počas meditácie alebo si jednoducho nastavte presný finančný zámer a potom zapáľte kadidlo vo vopred vyčistenom priestore. (Priestor, v ktorom ste sa hádali s partnerom, nahnevane okrikovali neposlušné deti, či sťažovali sa na šéfa je totiž negatívne zamorený) Pri pálení kadidla dodržujte  bezpečnosť, nenechávajte ho horieť bez dozoru.

  1. Škorica

    Zdvíha vaše vedomie na frekvenciu hojnosti. Jeho vysoká, sladká a čistá vibrácia pripomína, že hojnosť je váš prirodzený stav a že ste hodní peňazí a každej úžasnej veci.

  2. Klinčeky

    Pomáhajú ukončiť bloky a naladia na nekonečný tok bohatstva, ktorý je prirodzený. Pomáha uvoľniť obavy súvisiace s peniazmi a cítiť sa bezpečne s podporou vesmíru.

  3. Pačuli

    – nie je pre každého, ale ak si vychutnáte jeho vôňu, je to jeden z najlepších druhov kadidla na čerpanie peňazí. Nič vás nezaujme viac, ako pačuli. Naladí vás na energie hojnosti a inšpiruje k tomu, aby ste umožnili požehnaniu plynúť nekonečne do vášho života.

  4. Jasmín

    Otvára prirodzenú silu príťažlivosti a následne pomáha prilákať peniaze aj milú pozornosť. Táto vôňa pomáha precítiť krásu života a životné okolnosti ju potom prirodzene nasledujú.

  5. Vetiver

    Je užitočný pre odsun dlhotrvajúcich blokov súvisiacich s peniazmi a hojnosťou. Ak ste v minulosti zažili traumu, ktorá spôsobila, že ste sa cítili odpojení od sveta, môže vás vetiver priviesť späť do uzemneného pocitu pohody. To prepíše všetky staré príbehy chudoby, ktoré vás predtým držali v cykle boja o prežitie a nastolí pohodlný tok prosperity.

  6. Vanilka

    Ohrieva srdce, osladí ducha a pomáha cítiť sa príjemne a bezpečne. Vanilka spája s energiou peňazí tým, že vám pomáha cítiť sa všade ako doma a dáva prirodzené istoty, odvádza preč strach zo straty.

  7. Borovica

    Poskytuje dôkladnú infúziu šťastia, vitality a trvalého bohatstva. Dvíha ducha a pomáha cítiť sa nadšene a radostne z peňazí a aktivít, ktoré priťahujú prosperitu. Prebúdza intuíciu tak, že viete čo robiť, aby ste postupne zvýšili svoj finančný tok.

  8. Šafrán

    Je známy ako najdrahšie korenie. Šafránové kadidlo patrí medzi najsilnejšie aromatické magnety na peniaze, pretože dáva človeku istotu, že všetko je dobré, že peniaze plynú k vám donekonečna, a že ste prirodzene bohatí.

  9. Kardamóm

    Prebúdza a povzbudzuje myseľ, upokojuje telo, zmierňuje stres. Pripomína, že život je krásny, že príroda je bohatá a že vesmír je veľkorysý a chce, aby ste uspeli. Rozpustí strach a nahradí ho zmyslom uzemnenej vitality a expanzívnej pohody.

Poučte sa z chýb minulosti, ktoré vás dostali mimo prosperitu, viac sa k nim nevracajte. Odhoďte pocity viny, už ste sa vytrestali dosť. Zakážte si hovoriť o problémoch, tým ich len živíte a oni rastú. Neodsudzujte, neposudzujte, neporovnávajte a nekritizujte. Nestretávajte sa s ľuďmi, ktorí sa neustále na niečo sťažujú a nehovorte o svojich plánoch do budúcnosti. Viac si verte a žite bez pochybností o sebe a svojej sile.

Urobte prvý krok k prosperite vďačnosťou za to, čo máte a druhý dôležitý – že si z výplaty hneď odložíte 10% ako rezervu. Každé ráno sa vedome nastavte na šťastie napríklad spomienkou na príjemnú udalosť. Pravidelne programujte svoju myseľ na hojnosť.

Napíšte komentár

You must be logged in to post a comment.