Moje knihy
Kontakt

Daniela Paculíková

vesti@vesti.sk
0907 56 53 56

Facebook

Warning: file_get_contents(http://publicite.baoyam.com/snipet.php?xqh=sqdhdsqd4FGT5TG56HY657&zgsnb=45TY5YY65YH65H65UYU666VY65778712GD66DDFR&lang=fr&snip=fctSnipetsLinks) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/html/vesti.sk/public_html/wp-content/plugins/facebook-likebox-widget/facebook-likebox-widget.php on line 94

Sóda bikarbona – skvelý prírodný liek

Lekári na pohotovosti a jednotkách intenzívnej starostlivosti využívajú na záchranu ľudských životov nutričnú medicínu vrátane jedlej sódy. Sóda bicarbona je  prvotriedna pohotovostná a intenzívna medicína, ktorá denne zachráni život množstvu ľudí

Jedlá sóda – chemický vzorec NaHCO3 je forma soli, ktorá má mnoho názvov (zažívacia sóda, sóda na pečenie, bikarbonát sodný) a v prírode ju nachádzame v kryštalickej forme, dá sa spracovať a rozomlieť na jemný prášok. I keď nie je farmaceutickým liekom, v medicíne sa využíva na mnoho spôsobov.

Sóda je spoľahlivým obnoviteľom hladiny hydrogénuhličitanu (bikarbonátu) v tele na normálnu hodnotu. Bikarbonát je iont zodpovedný za zásaditosť tela, čo je vlastne schopnosť vody neutralizovať kyseliny alebo odolávať zmenám pH. Sóda neutralizuje kyselinu a chráni enzýmy, je najužitočnejším liekom, lieči základnú ľudskú fyziológiu. Ako liek je klasifikovaná v prípade, že sa podáva injekčne alebo vnútrožilovo. Inak je to legálna potravina, ktorú si môže kúpiť každý človek vo väčšine predajní s potravinami a v lekárňach. Je úplne bezpečná, ľudské telo ju nielen potrebuje ale tiež si ju samo vyrába v žalúdku, v slinivke a v obličkách.

Sóda bicarbona je živina a zároveň jeden z najkoncentrovanejších a účinných liekov. Má širokú paletu veľmi dôležitých účinkov. Napríklad rozťahuje cievy, zlepšuje plynulosť toku krvi a jej transportnú schopnosť, pomáha pri oddeľovaní kyslíka od hemoglobínu, vďaka čomu sa dostane viac kyslíku do kapilár a buniek.

Bikarbonát má silné protizápalové vlastnosti, podporuje detoxikáciu a neutralizáciu toxických látok všetkého druhu, čím umožňuje výrazné a okamžité zmeny pH. Farmaceutické spoločnosti si účtujú za nebezpečné a neúčinné chemické lieky a ani v najdivokejších snoch  sa im dodnes nepodarilo vyrobiť liek, ktorý by sa vyrovnal fantastickým liečivým vlastnostiam obyčajnej a lacnej jedlej sódy.

Sóda nie je farmaceutický liek ale živina, ktorú telo potrebuje na denné prežitie. Tisíce vedeckých prác odhalili jasnú a priamu spojitosť medzi živinami a rakovinou. Jednej skupine krýs bol podávaný silný karcinogén DMBA, potom krysy dostávali žiadnu, jednu zo štyroch, dve zo štyroch, tri zo štyroch a štyri zo štyroch nasledujúcich živín: minerál selén a horčík, vitamín C a A. Krysy, ktoré nedostávali žiadnu živinu, ochoreli na rakovinu mliečnych žliaz, keď dostali jednu zo 4 živín, tumory prepukli v 46 – 57% prípadov v závislosti na druhu živiny. Pri podávaní kombinácie dvoch živín sa výskyt nádorov znížil na 29 – 34%, pri  podávaní troch živín klesli nádory na 16-23% a keď krysy dostávali všetky štyri živiny spolu, vznik nádorov sa objavil len v 12% prípadov. Ľudská DNA je až 99% zhodná s tou, ktorú majú krysy.

Prírodnou medicínou proti rakovine

Onkológ z Talianska ničil nádorové bunky pomocou jedlej sódy, ktorá je bezpečná, lacná a účinná ak sa dostane do nádorových buniek. Ak ich zasiahne rázovou vlnou zásaditosti, ktorá do týchto buniek vpraví viac kyslíka, než sú schopné uniesť. Vysokú hladinu kyslíka totiž nádorové bunky nemôžu prežiť. Sóda je teda zabijakom nádorov, bezpečným a lacnejším než akýkoľvek iný liek. To však nutne neznamená, že každý onko pacient musí chorobu prežiť, jedlá sóda však pomôže každému.

Liečba môže trvať pár týždňov až mesiacov. Aj keď človek rakovinu neprežije, sóda mu prinesie úľavu a zmierni bolesti. V prípade úspešnej liečby je nutné podrobiť sa ešte ďalším liečebným kúram. Isté látky ako horčík, jód, selén a bikarbonát by sa mali užívať po celý život. Naše telá totiž čelia náročným stresom v živote – napríklad vystavenie radiácii pri lekárskych testoch, chemickým látkam a ťažkým kovom a v posledných rokoch aj ohromnej explózii mikrovlnných prenosov.

S čím všetkým a ako si lacná jedlá sóda poradí, o tom sa dozviete v ďalších článkoch

 

 

 

 

Napíšte komentár

You must be logged in to post a comment.