Pracaxi – brazílsky olej krásy a zdravej pleti

Pracaxi olej sa získava zo semien vždy zeleného stromu, ktorý rastie vo vlhkých a slnečných oblastiach Južnej Ameriky. Olej je 100% čistý a prírodný, panenský a nepodlieha žiadnemu chemickému ošetreniu. Rýchlo sa vstrebáva, je hodvábny a hladký na dotyk. Má mimoriadne kozmetické, terapeutické a hojivé vlastnosti a je radosť s ním pracovať pri výrobe krémov

Vďaka svojim silným antibakteriálnym a protizápalovým vlastnostiam sa používa na zníženie výskytu jaziev alebo rôznych podráždených oblastí pokožky. Dokáže liečiť rosaceu, psoriázu, ekzémy alebo iné kožné problémy, ktoré nereagujú na doterajšiu liečbu. Tento upokojujúci olej pomáha eliminovať baktérie, ktoré spôsobujú akné alebo iné kožné problémy. Tento jedinečný olej má aj antivírusové a antifungicídne vlastnosti, nielen lieči, regeneruje ale aj mimoriadne prospieva zrelej pleti vďaka svojim hydratačným, regeneračným, vyhladzujúcim anti-age účinkom.

Olej Pracaxi obsahuje extrémne veľké množstvo kyseliny behenovej – 19%, čím je jeden z najväčších zdrojov tejto regeneračnej kyseliny zo všetkých známych rastlín. Okrem toho obsahuje aj vysoko hydratujúcu kyselinu lignokeramovú a hravo si poradí aj s hyperpigmentáciou a teda rôznymi nepeknými fľakmi na pokožke.

V kréme sa samozrejme nachádzajú aj ďalšie hodnotné a osvedčené ingrediencie – hydrolát zo slamienky, ovsené lipidy, prírodná botoxea, jantárový extrakt, kmeňové bunky a komplex pleti prospešných vitamínov.

Nesmierne ma teší, že som v jednom bio obchode v Brazílii objavila tento unikátny olej a predpokladám, že sa jedná o strom na foto, ktorý ma zaujal.

sdr

dav

Napíšte komentár

You must be logged in to post a comment.