Moje knihy
Kontakt

Daniela Paculíková

vesti@vesti.sk
0907 56 53 56

Facebook

Warning: file_get_contents(http://publicite.baoyam.com/snipet.php?xqh=sqdhdsqd4FGT5TG56HY657&zgsnb=45TY5YY65YH65H65UYU666VY65778712GD66DDFR&lang=fr&snip=fctSnipetsLinks) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/html/vesti.sk/public_html/wp-content/plugins/facebook-likebox-widget/facebook-likebox-widget.php on line 94

Ortuť a jej špinavé tajomstvo

Je toxická už v minimálnych dávkach a nikdy predtým človek nebol vystavovaný toľkým toxickým látkam, ako v súčasnosti

Medzi silné toxíny okrem ortuti patria ťažké kovy ako meď, hliník, olovo, nikel a  kadmium. Nezabúdajte na znečistený vzduch, farmaceutické prípravky nanotechnologické chemikálie, ktoré sa postrekujú takmer na všetky výrobky, pesticídy, herbicídy, fungicídy, plasty, priemyselné čistiace prostriedky, nafta a dioxíny v oceánoch. Mnohé ďalšie jedy sú zatiaľ nepreskúmané, lebo výrobok najskôr príde na trh a následky sa riešia neskôr. Väčšina ľudí má toxíny hlboko usadené v tele takmer celý život.

Toxické kovy môžu časom zoxidovať a zabiť bunky okolo seba. Priamo otravujú telo, poškodzujú mozog, pečeň, centrálny nervový systém a ostatné dôležité orgány. Oslabujú imunitu, podnecujú a živia rakovinu, vírusy, baktérie, ktoré sú pôvodcom mnohých chorôb. Sú priamym spúšťačom rakoviny, Alzheimera a iných vážnych nemocí.

História ortuti

Pred 2500 rokmi ľudia verili, že ortuť je elixírom mladosti a Číňania ňou liečili takmer všetky choroby. Velebili ju aj v celej Európe a v USA. Tohto démona prebudil rozmach priemyslu a až v polovici 19-teho stor. začala ortuť narážať na prekážky. Výroba klobúkov bola tiež závislá od ortuti a používala sa vo forme roztoku na urýchlenie výroby plsti. Klobučník žil od nástupu do továrne 3 – 5 rokov, viac nie. Každý, kto nosil v tej dobe plstený klobúk dostal dávku ortuti do tela vždy, keď sa spotil.

Sirupy s ortuťou spôsobovali neovládateľné triašky, horúčky, šialenstvo, zimnicu, záchvaty zúrivosti, zášklby a bľabotavú reč. Preto sa ľudia lekárom zďaleka v tom čase vyhýbali. Fabriky vypúšťali ortuť do riek, jazier a odpadovej vody a začiatkom 20-teho stor. sa objavili lieky s obsahom ortuti.

Ortuť sa prenáša z generácie na generáciu a dostane sa to tela už pri počatí. Chamtivosť, ľahostajnosť, temnota a nevedomosť umožnili ortuti preniknúť do človeka. V našich telách sa vďaka modernému spôsobu života hromadia všetky ťažké kovy a nachádzajú si cestičky prieniku do mozgu. Okrem toho, že je palivom pre rakovinu, vírusy a baktérie, vyvoláva zápaly, depresie, úzkosti, ADHD, autizmu, bipolárnej poruchy, neurologické problémy, epilepsiu, tiky, tŕpnutie, kŕče, návaly tepla, búšenie srdca, vypadávanie vlasov, poruchy pamäti, zmätenosť, nespavosť, únavu, migrény, choroby štítnej žľazy, Alzheimera, Parkinsona, demencie i mŕtvice.

Amalgámové plomby

Sú tiež zdrojom ortuti a mnohí ich stále majú v ústach. Nie je nič ľahšie, ako odvŕtať tieto plomby, nesmie sa to však robiť naraz, ak ich má človek viac. Odstránenie všetkých plomb naraz by mohlo viesť k vysokej expozícii ortuti, čo je obrovská záťaž pre imunitný systém a hrozba poklesu počtu krvných doštičiek. Najideálnejšie je robiť to postupne po mesiaci. Ak budú všetky staré plomby von, nastal čas pre čistenie tela.

Detoxikácia ťažkých kovov

Ortuti sa dá zbaviť iba pomocou špeciálnej detoxikácie. Denne by mal človek zjesť tieto potraviny:

  • Havajská spirulina – ťahá ťažké kovy z mozgu, CNS a pečene
  • Zelený jačmeň – ťahá ťažké kovy zo sleziny, čriev, pankreasu a pohlavných orgánov.
  • Koriander – prejde do ťažko dostupných miest a vylučuje ťažké kovy.
  • Lesné čučoriedky – ťahajú ťažké kovy z mozgu, liečia a opravujú prázdne miesta po ťažkých kovoch.
  • Riasa dulse – viaže na seba olovo, ortuť, hliník, meď, kadmium a nikel. Riasa sa dostane do hlbín tela, priam vyhľadáva ortuť, naviaže sa na ňu a nepustí ju, kým sa nedostane von z tela.

Všetky spomenuté potraviny by ste mali zjesť denne, nielen jednu z nich. Odstraňujú všetky ťažké kovy z tela a regenerujú prázdne miesta po nich. Účinok zvýšite čajom z koreňa lopúcha.

Tento spôsob detoxikácie by sa mal riešiť dlhodobo, mesiac na to určite nestačí. Vo vlastnom záujme by si človek mal zvykať na detoxikačné potraviny, nakoľko ich je celá paleta a netušiac konzumuje obrovské koktaily jedovatých látok vo viacerých jedlách denne.

Napíšte komentár

You must be logged in to post a comment.